I Teknisk Rengøring er vi specialiserede i alle former for rengøring og serviceopgaver i fødevareindustrien, hvor dokumenteret kvalitet, levnedsmiddelsikkerhed og hygiejne spiller en særlig vigtig rolle.

Rengøring fødevareindustri: Tæt dialog skaber resultater

Ofte vælger vores kunder at spare med os om indretning, hygiejne og rengøring. Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvad der kan lade sig gøre. Vi ved, hvordan I lever op til fødevarekontrollens krav. Alle pladser har tilknyttet en fast inspektør. Målet er at fastholde et kontinuerligt højt niveau og forbedre resultaterne gennem tæt dialog.
Fra første dag leverer vi den aftalte kvalitet og planlægger arbejdet ud fra jeres behov og kvalitetskrav. Med dokumenteret erfaring fra nogle af de største aktører i Danmark, garanterer vi, at opstart af nye pladser sker med topkvalitet fra dag ét. I starten arbejder vi med udvidet bemanding, så I hurtigt får løst uventede udfordringer.

 

Desinfektion og dedikerede medarbejder sikrer høj kvalitet

Glade medarbejdere der trives skaber kontinuitet for jeres virksomhed. Med et sygefravær på under 2 % og langvarige medarbejderrelationer, møder I de samme medarbejdere hver dag. Det sikrer en ensartet og høj kvalitet.

 

Nyeste viden og teknologi i foodservice

I Teknisk rengøring arbejder vi tæt sammen med vores kunder og leverandører. Målet er, at vi sammen skaber fornyelse og udvikler løsninger, der gør os i stand til at skabe bedre resultater til konkurrencedygtige priser.
Vi leverer bl.a. specialiserede rengøringsløsninger til:

  • Mejerier
  • Bagerier
  • Konfektureproducenter
  • Fiskefabrikker
  • Forædlingsvirksomheder
  • Svine-, kvæg og fjerkræslagterier

KONTAKT

Kontakt Mogens Dalling og få et 100 % tilpasset tilbud på rengøring. Det er gratis og uforpligtende.
Mogens Biesbjerg Dalling

+ 45 30 29 01 01
m@tekniskrengoering.dk

Kontakt os nu!

Skriv din besked herunder og vi vender hurtigst muligt tilbage