Rengøring fødevarindustri: Tæt dialog skaber resultater

Hos Teknisk rengøring får du en samarbejdspartner med erfaring og specialviden inden for levnedsmiddelrengøring og fødevaresikkerhed. Gennem et veldokumenteret og anerkendt rengøringskoncept tilbyder vi jer rengøringsservice og strategisk sparring.

Tilsyn

Vores tilsynsfunktionær gennemgår hver dag rengøringen efter en nøje fastlagt procedure. Tilsynsfunktionæren udfylder et tjekskema, og viser den visuelle gennemgang af rengøringen, eller de bakteriologiske prøver mindre udsving, løser vi udfordringen med det samme, så fødevaresikkerheden altid er helt i top.

Risikoanalyse og kvalitetssikring er altafgørende for virksomheder i fødevareindustrien. I et samarbejde med Teknisk rengøring har du og din virksomhed en tæt, åben og ærlig dialog med vores tilsynsfunktionær på pladsen.

Dialogen giver et højt niveau af rengøringen, ligesom den er med til at sikre, at I lever op til internationale krav som eksempelvis BRC, IFS, EFSIS og USDA, fordi vi fanger udsving i kvaliteten og konstant optimerer rengøringen.

Hos Teknisk rengøring uddanner vi vores medarbejdere gennem vores eget specialiserede uddannelsesprogram. Tilmed modtager vores medarbejdere løbende undervisning, så vores kompetencer og viden altid kan leve op til vores kunders behov.

Nyeste viden og teknologi i foodservice

I Teknisk rengøring arbejder vi tæt sammen med vores kunder og leverandører. Målet er, at vi sammen skaber fornyelse og udvikler løsninger, der gør os i stand til at skabe bedre resultater til konkurrencedygtige priser.


Vi leverer bl.a. specialiserede rengøringsløsninger til:

  • Mejerier
  • Bagerier
  • Konfektureproducenter
  • Fiskefabrikker
  • Forædlingsvirksomheder
  • Svine-, kvæg og fjerkræslagterier

Kontakt Mogens Dalling  på m@tekniskrengoering.dk og få et 100% tilpasset tilbud på rengøring. Det er gratis og uforpligtende.

Her kan du bestille rengøringstid ⬇

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Teknisk Rengøring ApS

​​Lind Hansens Vej 9,

5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 29 01 01

E-mail Mogens: m@tekniskrengoering.dk

E-mail Tonny: t@tekniskrengoering.dk

Om firmaet

Vi er et rengøringsfirma, der tilbyder rengøring til erhverv, industri og fødevareindustri.

Åbningstider

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.